JÁDE Virág & Dekor

Combcsipke workshop – III. Wedding Pop-up Bazár

Mikor tavaly a Wedding Pop-up Bazárra jelentkeztem kiállítóként Emese megkérdezte, hogy figyelj és valamilyen workshopot nem szeretnél tartani?! Dehogynem! De a témára még alszom egyet. DIY ilyen-olyan virágokat már rengeteg fórumon és workshopon készítenek, szerettem volna ha valami különleges dologba vonhatlak be Titeket. Nem mondom, hogy a textilvirágokat könnyű készíteni, – bár annak tűnik –… Tovább »

Esküvői trendek 2016

Idén rendhagyó módon a Pantone két színt is választott az év színének: Rózsakvarc (Rose quartz) és Fenséges kék (Serenity blue). Remekül kiegészítik egymást, de bátran választhatunk melléjük kontrasztosabb árnyalatokat is. Körülnéztem a külföldi esküvős oldalakon és az alábbi érdekességeket találtam még Neked. (források a cikk alján) Ezek a stílusok és színek inspirálnak minket idén: Rózsakvarc Bátrak… Tovább »

A Nagy Esküvői Virág Lista – kinek, mikor, mit és hol?!

A legtöbben már kislány korunk óta az esküvőnkről ábrándozunk, aztán mikor eljön a “Nagy Szervezés” ideje, azt sem tudjuk hol kezdjük. Tudom mennyi mindenre kell odafigyelned, ezért összeállítottam Neked egy puskát a virágokról. Menyasszonyi csokor Ezt a legcélszerűbb először kiválasztani, mert ehhez igazítjuk a többi dekort is. van kedvenc színed, illatod, virágod?! Ez a Te… Tovább »

2 dolog amit ne hagyj ki az esküvődről

Megvan a ruha, a frizura, a köröm, a köszönőajándékok, a dekoros és azt hiszed végeztél?! Van két nagyon fontos dolog ami egy mai modern esküvő elmaradhatatlan része: Mit csinál ma mindenki?! Hát SZELFIZIK!  Ergo kell egy szelfifal vagy fotófal Így az esküvőn készült képek nagyjából egységesek lesznek. Szerintem a csillogó megoldásokkal vigyázzatok, de egyébként bármi… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!